U bevindt zich hier:

Even voorstellen…..

Wij zijn Laura en Sandra en zijn sinds een paar maanden de nieuwe gezichten van de helpdesk van Freetime Hospitality. We zullen ons kort even voorstellen:

Ik ben Sandra en ben 26 jaar oud. Ik ben samen met mijn vriend woonachtig in Wierden en in 2015 afgestudeerd van Hoger Toeristische en Recreatief Onderwijs bij Hogescholen Saxion in Deventer. Naast vele baantjes in de horeca en de hotellerie ben ik ook reisbegeleider voor avontuurlijke en actieve vakanties. Op mijn vrije dag speel ik gitaar, zit ik op het terras en trainde ik voor de 50 km van de Nijmeegse Vierdaagse.

Mijn naam is Laura ik ben 28 jaar en woon samen met mijn vriend in Eibergen. Ik ben in 2009 afgestudeerd voor de opleiding zelfstandig werkend gastvrouw en heb daarnaast nog diverse aanvullende opleidingen gevolgd. Ik ben als gastvrouw en manager werkzaam geweest bij diverse bedrijven (o.a. hotels, partycentra en restaurants). Na mijn tijd in de horeca ben ik gaan werken voor Freetime company en Freetime Hospitality. Mijn vrije tijd besteed ik aan koken, lezen en lange wandelingen maken met de hond.

Er zijn veel veranderingen geweest op de afdeling customer support. Sinds januari 2017 zijn we hard aan het werk om de afdeling op top niveau te krijgen. We krijgen elke week training van onze consultants en daarnaast worden we goed begeleid in onze dagelijkse werkzaamheden.

Met al deze kennis en ons enthousiasme staan we u graag te woord op de helpdesk!

 
LinkedIn Twitter Email ons