U bevindt zich hier:

Over ons

Dynamisch en gespecialiseerd

Freetime Hospitality, voorheen Hospitality Systems Holland (HSH) en gevestigd in Amstelveen, is sinds eind 2009 onderdeel geworden van Freetime Company en toonaangevend in Nederland op het gebied van reserveringssystemen, kassasystemen, keukenmanagementsystemen en bekend van het PMS systeem ‘VIPS’. Dankzij deze krachtenbundeling openen wij deuren voor u en helpen wij u nóg meer uit uw hospitalityonderneming te halen. Op elk gebied. Van uw bedrijfs- en marketingstrategie tot en met uw boekingen en betalingen.

FTH_logos_FTH

Freetime Hospitality

(voorheen HSH) is een hoogwaardige leverancier van automatiseringssystemen. Voor bijvoorbeeld uw keuken, reserveringen, telefoon en managementbeheer. VIPSPixel Point en CalcMenu Pro zijn bekendste labels. Natuurlijk bieden wij u ook alle service die u bij deze systemen nodig heeft. Met een enthousiast, dynamisch team van professionals zijn wij in staat de systemen continue en geheel op maat aan te laten sluiten bij uw bedrijfsvoering en –processen. Om u optimaal van dienst te zijn, is onze helpdesk en storingsdienst 24 uur per dag bereikbaar.

FTH_logos_FTC

Freetime Company

Is de ‘One Stop Shop’ voor de hospitalitybranche. Als Nederlands snelst groeiende hospitalityspecialist helpen wij u graag op een efficiënte manier meer omzet genereren. Met een continue kwaliteit, tegen minimale kosten. Freetime Company biedt drie slagvaardige, vernieuwende specialistenteams die u daarbij ondersteunen: Freetime Media, Freetime Hospitality en Freetime Finance. Met de inzet van Freetime Media worden uw reserveringen/boekingen geheel verzorgd via effectieve mediacampagnes. Met onze eigen software en services van Freetime Hospitality bieden we u een optimale en efficiënte bedrijfsvoering. Freetime Finance helpt u verder inzicht geven in onder meer renderende investeringen en uw besparingspotentieel. Ontdek zelf de vele –op maat gesneden- mogelijkheden en zoek contact met ons. Wij zijn u graag van dienst.

LinkedIn Twitter Email ons