U bevindt zich hier:

Room division app!

De eerste versie van de Room division app bestaat uit de volgende functionaliteiten:

  • Een gebruiksvriendelijk kameroverzicht. Het kameroverzicht laat in één oogopslag zien welke kamers moeten worden schoongemaakt. Dit kan worden weergegeven per kamertype, per sectie of per groep. Daarnaast wordt hier de verblijfsstatus weergegeven per kamer. Hierin wordt een onderscheid gemaakt in aankomst, blijver en vertrekker.
  • De schoonmaakstatus kan worden aangepast van vuil naar schoon. Dit wordt direct gecommuniceerd met VIPS, hierdoor is de front office altijd op de hoogte van de actuele schoonmaakstatus van de kamers.
  • Legionella beheersing. Staat een kamer te lang leeg? Dan geeft de app aan dat de watervoorzieningen moeten worden doorgespoeld.
  • Variabele linnenverschoning. In de app wordt weergegeven wanneer een kamer tijdens long stay een linnenverschoning krijgt.
  • De app is beschikbaar voor telefoons en tablets (Android).

 

De toekomst van de Room division app

Om te zorgen dat de app mee blijft groeien met de verschillende wensen en behoeften uit de markt zullen wij deze blijven ontwikkelen. Een aantal van de ontwikkelingen die wij op de planning hebben staan voor de toekomst zijn onder andere; het beheer van gevonden voorwerpen, maintenance beheer en een chat functie waarmee onderling via de app gecommuniceerd kan worden.

Naar verwachting zal de Room division app de eerste helft van september gelanceerd worden.

Heeft u interesse in het werken met deze gloednieuwe app? Mail dan naar: sales@freetimehospitality.nl.

 
LinkedIn Twitter Email ons