U bevindt zich hier:

Systeembeheerder

40 uur, Amstelveen of Deventer

Als systeembeheerder adviseer en verzorg je de technische installaties bij onze klanten bij de aanschaf van de diverse in eigen beheer ontwikkelde applicaties voor de Hospitality, waaronder de labels VIPS en Picotello (webbased property management systeem).

Wat ga je doen?

Samen met de klant richt je de systemen in om deze vervolgens op locatie te implementeren, en geef je training aan de eindgebruiker(s). Ook naderhand blijf je een sparringpartner voor de stakeholders van onze klanten op het gebied van hospitality technologie. Onze klanten zitten door het hele land, dus je zult landelijk werkzaam zijn. Daarnaast:

 • signaleer je commerciële kansen en draag je deze over aan de sales afdeling;
 • ben je in staat om de vraag- of probleemstelling van de klant om te buigen naar gerichte oplossingen in zowel soft- als hardware processen in standaard en maatwerk toepassingen;
 • werk je actief mee op de support;
 • denk je mee over functionele verbeteringen voor de diverse applicaties en dienstverlening van FTH.

Wat krijg je van ons?

 • Een functie met inhoud, vrijheid, verantwoordelijkheid en doorgroeimogelijkheden. Want FTH staat niet stil, maar jij ook niet!
 • Goede voorwaarden: marktconform salaris, 24 vakantiedagen en gepaste vergoedingen. We denken ook aan je oude dag: je krijgt een collectieve pensioenregeling.
 • Een plek binnen een enthousiaste, groeiende organisatie waar sfeer en teamgevoel essentieel zijn. Waar je de ruimte krijgt om te leren, inclusief vallen en opstaan, iedereen kennis met elkaar deelt en memorabele bedrijfsuitjes de norm zijn. 
 • Alles wat je nodig hebt om je functie naar behoren uit te kunnen voeren zoals een zit-sta-bureau, genoeg pauzes en koffie. 

Wat krijgen we van jou?

Als systeembeheerder bij Freetime Hospitality weet je met creatieve oplossingen een verbeter- en/of verandertraject binnen een organisatie aan te sturen. Communicatie is belangrijk: je maakt duidelijke afspraken, zowel intern als extern. Je werkt oplossingsgericht, weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en bent besluitvaardig. Verder ben je analytisch ingesteld, kun je planmatig werken en ben je stressbestendig. Verder heb je:

 • een relevante afgeronde MBO opleiding.
 • ervaring met de Hospitality branche is een pré
 • Goede kennis hardware (PC’s, servers, printers, WiFi)
 • Webbased en clientbased applicaties
 • Kennis van Microsoft en virtuele omgevingen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Hebben we een match?

Spreekt de functie en ons bedrijf jou aan en wil je (bijna) iedere dag het maximale uit jezelf halen, dan kun je een sollicitatie met CV en motivatie sturen naar sollicitatie@freetimehospitality.nl t.a.v. Yvette Langermans (HR Manager).

Heb je nog vragen over deze leuke en veelzijdige functie? Dan kun je ook bij haar terecht via 0573-298719 of per mail via eerder genoemd mailadres.

Over Freetime Hospitality

Freetime Hospitality is een informele organisatie, waar iedereen zich elke dag met hart en ziel inzet voor de klant. De collega’s werken nauw samen en zijn betrokken bij alle facetten die het bedrijf met zich meebrengt. Freetime Hospitality is een hospitality bedrijf dat al meer dan 25 jaar toonaangevend in Nederland is met haar reserveringssoftware VIPS voor o.a. hotels en congrescentra. Piccotello is haar relatief nieuwe, webbased pakket, dat specifiek  ontwikkeld is voor de hotels met 10 tot 50 kamers. Onze software wordt ontwikkeld door eigen programmeurs in Nederland en India. Een aantal keer per jaar organiseren wij een leuke activiteit op kantoor of gaan we met alle collega’s eropuit. Tussen de bedrijven door dagen we elkaar uit voor een potje tafeltennis. Freetime Hospitality heeft haar vestiging in Amstelveen.

Werken bij Freetime Hospitality betekent werken in een inspirerende en motiverende omgeving waar collegialiteit, persoonlijke ontwikkeling, creativiteit en een commerciële focus centraal staan. Spreekt ons bedrijf je aan en wil jij (bijna) iedere dag het maximale uit jezelf halen, dan kun je je (open) sollicitatie met CV en motivatie sturen t.a.v Yvette Langermans naar: sollicitatie@freetimehospitality.nl. Voor leuke en leergierige mensen hebben wij altijd een passende baan.

 
LinkedIn Twitter Email ons